WAMRTE CHECK WONING
Rekon Warmte Inspectie

GEBOUWEN, WONINGEN, KANTOORPANDEN EN (FABRIEKS)HALLENIsoleer beter met hulp van een warmtecamera en zie precies waar het warmte lekt.


Warmteverliezen en koudebruggen via gevels of daken, gebrekkige isolatie, lekkages van daken of leidingen, vocht en schimmels in gevels en muren, zijn zaken die niemand wil.

Inspectie met behulp van thermografie maakt de omvang van het probleem snel zichtbaar, en belangrijker nog, de oorzaak wordt gelokaliseerd. Hierdoor worden drastische bouwkundige ingrepen beperkt en kosten bespaard.

Wij worden dan ook veelvuldig ingeschakeld bij gevel, (spouw)muur en isolatiecontrole,  detectie van (water)lekkage en daken.

Thermografische metingen, voorafgaande aan renovatieprojecten en opleveringsinspectie,s worden steeds meer toegepast om geplande projecten nauwkeurig te kunnen calculeren en op te leveren.

Daarnaast leidt de wens tot kostenbesparing in energiekosten in toenemende mate tot een verzoek om thermografische inspecties en rapportage.

Potentiƫle woningkopers kunnen -voordat tot aankoop wordt overgegaan- een thermografische inspectie laten uitvoeren om zeker te zijn dat er geen (onzichtbare) bouwkundige gebreken m.b.t. isolatie, lekkage, vocht en schimmels etc. worden meegekocht. Het door de verkoper aangeboden Energielabel geeft hier geen garantie voor.


Rekon Installatietechniek BV  Timmerwerf 93  1969 NJ Heemskerk  Tel: 0251-248135   E-mail Info@rekon-bv.nl